Het pand is een oude woning van de bouwer van het wel bekende monumentale William ‘s Place aan de overkant van de straat. Jan en Hilda Mes hebben na 37 jaar de bar en restaurant het Bevertje overgedragen op 01 december 2014 aan Bianca en Linsey.

Zij streven ernaar de passie van Jan en Hilda voort te zetten. Gastvrijheid, kwaliteit en service staat bij het Bevertje op nummer 1.

Binnen zijn de karakteristieke sferen van een oude kroeg behouden gebleven waardoor een hele gezellige huiskamer sfeer is blijven bestaan met veel kaarslicht en een super team van medewerkers die u met alle plezier en passie bedienen.

 


Ook binnen vind u weer veel foto’s van het oude gezellige stadscentrum van Dordrecht.

Buiten is een terras met 80 plaatsen waarvan de helft in een nieuwe tuin met veel historische foto’s van oud Dordrecht en zijn bedrijvigheid. Geniet lekker op onze 2 gezellige loungesets. Het binnen terras is verwarmd en heeft 2 mooie openhaarden. Ook de groene kant hebben wij met diverse boompjes en planten een bijzonder onderdeel gemaakt van de tuin.


Lunch – diner of gewoon een drankje. Dit kan allemaal bij ons.
 

Bereikbaarheid

Restaurant het Bevertje ligt op ongeveer 200 meter van het Centraal Station van Dordrecht af en ongeveer 300 meter van het centrum.

Parkeer gelegenheid voor de deur.

Specialiteiten op de kaart zijn

Jans ossenhaas en Hilda’s rundvlees. En niet te vergeten de kalf- en kippenlevertjes zijn bij ons nog steeds een traditie en veel gekozen gerecht.

Vergeet vooral onze dessertkaart niet met gebakken appel met kaneel en ijs, de flensjes met ijs en slagroom en niet te vergeten de wentelteefjes.


De apen blijven in Dordt


De Bimbo-box word donderdagmorgen om 10:00 opgehaald bij Troostwijk te Amsterdam.

Het ontvangst van de Bimbo-box bij restaurant het Bevertje staat vast. MAANDAG 30 Mei, rond 11:00 word het eerste kwartje en ook het eerste boekje van de Bimbo-box overhandigd. Tevens staat er een hapje en drankje klaar.