Site Overlay

Over ’t Bevertje

Het pand waarin ’t Bevertje zich bevindt, is een oude woning van de bouwer van het wel bekende monumentale William ‘s Place aan de overkant van de straat. Nadat de bar en het restaurant 37 jaar in het bezit zijn geweest van Jan en Hilda Mes, hebben zij besloten om het op 1 december 2014 over te dragen aan Bianca en Linsey.

Beide dames streven ernaar om de passie van Jan en Hilda voort te zetten. Gastvrijheid, kwaliteit en service staat dan ook bij ’t Bevertje op nummer 1.

Binnen zijn de karakteristieke eigenschappen van een oude kroeg behouden. Hierdoor hangt er een gezellige huiskamer sfeer en wordt deze sfeer versterkt door veel kaarslicht en een super team van medewerkers die u met alle plezier en passie bedienen. Daarnaast zijn er binnen ook veel foto’s te zien van het oude stadscentrum van Dordrecht.

Buiten kan er gebruik gemaakt worden van een overdekt en verwarmt terras met 80 zitplaatsen. Geniet van onze twee comfortabele loungesets en ontdek de geschiedenis van oud Dordrecht door de prachtige foto’s aan de wanden. Het binnenterras is voorzien van twee mooie openhaarden en er is ook aan het groen van een tuin gedacht door de toevoeging van diverse boompjes en planten.

Kortom, bij ons bent u aan het goede adres voor een heerlijk ontspannen middag of avond. U bent welkom voor een luch, diner of gewoon gezellig een drankje.

Bereikbaarheid

Het bevertje is gemakkelijk te bereiken. Het restaurant ligt op ongeveer 200m van het Centraal Station af en vanuit het centrum is het ongeveer 300m. Tevens is er de mogelijkheid om voor de deur te parkeren,

Specialiteiten op de kaart zijn

Restaurant ’t Bevertje kent meerdere specialiteiten, zoals de ossenhaas van Jan en Hilda’s rundvlees. Daarnaast mogen de kalf- en kippenlevertjes bij ons ook niet vergeten worden, aangezien dit nog steeds een veel gekozen traditioneel gerecht is. Liever iets anders? Vraag ons personeel naar onze andere specialiteiten.

Tevens staan er op onze dessertkaart ook gerechten die niet vergeten mogen worden, zoals de flensjes met ijs en slagroom en de wentelteefjes. Echt genieten!

Bimbo-Box

Kent u hem nog: de Bimbo-box, ofwel het aapjesorkest? Het is een automaat die muziek afspeelt en (apen)poppen laat bewegen. Deze boxen waren vooral te zien in warenhuizen zoals de V&D in Dordrecht, maar tegenwoordig zijn wij de gelukkige eigenaar van zo’n Bimbo-box. De Bimbo-box is dan ook terug te zien in ons restaurant.

Copyright © 2024 Restaurant het Bevertje. All Rights Reserved.